OM OSS

PHOTON-L är ett internationellt företag som tillverkar LED-belysningsprodukter. Vi specialiserar oss på gatubelysning, strålkastare och belysningslösningar inomhus.

Våra anställda är högt kvalificerade specialister som också är aktiva medlemmar i ledande ingenjörs- och belysningsförbund i USA, Storbritannien och Europa. Våra avdelningar för forskning och utveckling ger oss möjlighet att vara ständigt uppdaterade i den snabba utvecklingen som karaktäriserar LED-belysningen.

Montage av våra LED-produkter sker i våra egna tillverkningslokaler. Dessa har skapats med hjälp av de allra modernaste ryska teknologierna, under ledning av ledande ryska ingenjörer, självklart helt i enlighet med standarderna ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004. Teknologierna och tillverkningsprocessen är till fullo ägda av PHOTON-L.

photon-l team photon-l manufacturing

De huvudsakliga fördelarna med LED-belysning från Photon-L är:

  • Lång livstid (mer än 100 000 timmar, vilket bekräftas av certifikat)
  • Skadar inte hälsan (innehåller inget kvicksilver och då ljuset inte fladdrar tar ögonen ingen skada; belysningens positiva hälsopåverkan är bevisad i kliniska test)
  • Minskade utgifter – LED-belysning från Photon-L låter dig minska dina utgifter för elektricitet med mer än 80%, något som bekräftas såväl av beräkningar som expertutvärderingar av våra pilotprojekt.
  • Använder de senaste högeffektiva LED-teknologierna.
  • Använder de senaste LED chipsen från den världsledande tillverkaren CREE, vilket möjliggör hög belysningseffekt samtidigt som elförbrukningen förblir låg.
  • Kompatibel med traditionella ljuskällor och enkel att installera.
  • Tillverkningstiden är 35 dagar

 

photon-l manufacturing photon-l manufacturing

Vårt företag lämnar 5 års garanti för LED-gatubelysning och strålkastare, 3 års garanti för lysrör.

Våra produkter har många användningsområden, bland annat passar de för gatubelysning, parkeringsplatser, lagerlokaler, shoppingcentrum, hamnar, bensinmackar, sjukvårds- och utbildningsinrättningar, kontorslokaler, tillverkningslokaler, idrottsanläggningar, underjordiska parkeringsgarage och bilsalonger.

Photon-L erbjuder också utvärdering av ert befintliga belysningssystem och hjälper er välja och ta fram den bästa belysningslösningen för era specifika behov.